27.04.2017 Son güncelleme: 27.04.2017, 2:14

Başkan Hekimoğlu Mehmet Nazıf Günal İlkokulu’nu Ziyaret Etti

ZİYARETTE BAŞKAN HEKİMOĞLU, OKULUN EKSİKLERİ HAKKINDA GEREKLİ BİLGİLERİ ALDI ZİYARETTE BAŞKAN HEKİMOĞLU, OKULUN EKSİKLERİ HAKKINDA GEREKLİ BİLGİLERİ ALDI

Öğrencilere verdiği destekle tanınan Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu okul ziyaretinde bulundu. Mehmet Nazif Günal İlkokulu’na gerçekleştirdiği ziyarette Başkan Hekimoğlu’na Milli Eğitim Müdürü Mustafa Aslan ve beraberindekiler eşlik etti.

Okul Müdürü Yılmaz Altanlar gelen konuklarını kapıda karşılayarak makamında ağırladı. Ziyaret sırasında okul öğrencileri de Başkan Hekimoğlu’na özel ilgi gösterdiler. Hekimoğlu ziyarette okulun eksikleri hakkında Müdür Altanlardan gerekli bilgileri aldı. Akabinde Başkan Hekimoğlu okulun kuzey cephesi yani ilçe Emniyet Müdürlüğü yönünde belediye ekiplerince başlatılması planlanan ham yol açma çalışması hakkında bilgi verdi. Ders saati bitimi esnasında trafik sıkışıklığı sebebi ile sıkıntı yaşanan bölgede bu çalışma ile rahatlık sağlanacağını dile getirdi. İlçede eğitime yönelik sosyal projelerin ve okullardaki eksikliklerin giderilmesine yönelik çalışmaların devam edeceğinden bahseden Başkan Hekimoğlu, okulların fiziki şartlarının daha iyi seviyelere çıkarılması adına çalışmaların devam edeceğini ve eğitimde öğrencilerin faydalanması için her türlü çabalarının süreceğini belirtti.