20.09.2017 Son güncelleme: 20.09.2017, 1:29

18 Mart Şehitler Günü Anısına Hüseyin Gürkan Lisesi Öğrencilerinden Tiyatro Gösterisi

ÇANAKKALE’NİN KURTULUŞU KONULU TİYATRO’DA DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI ÇANAKKALE’NİN KURTULUŞU KONULU TİYATRO’DA DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Bu yıl 102. Yılını kutladığımız 18 Mart Çanakkale Kurtuluş Savaşı ve Şehitleri Anma günü ilçe de saygı ve minnetle anıldı. Bu kapsam da ilçemiz eğitim kurumu Hüseyin Gürkan Lisesi ( HGL) öğrencileri gününü anlam ve önemini anlatan tiyatro gösterisi sergiledi.

H.G. lisesi toplantı salonunda sergilenen oyuna İlçe Kaymakamı Şeref Aydın, Garnizon Komutanı Bayram Demirbaş, Başkan Vekili Tahsin Kurdoğlu, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslan, Kamu Kurum ve Daire Amirleri ile Okul yönetimi ve öğrenci velileri katıldı. Duygu ve anlam yüklü tiyatro gösterisinde öğrencilerin performansı büyük beğeni topladı. Dekorundan kostümüne kadar hazırlanışında büyük emek harcanan oyun, izleyicilere 18 Mart 1915’i bir kez daha yaşattı.