21.08.2017 Son güncelleme: 20.08.2017, 6:39

Milletvekili İsrafil Kışla Hafta Sonu Arhavi’de idi

GÜNDEM ANAYASA REFERANDUM ÇALIŞMALARI GÜNDEM ANAYASA REFERANDUM ÇALIŞMALARI
Kategori Genel Haberler

16 Nisanda Anayasa Referandum oylaması için çalışmalar yoğun bir şekilde sürdürülmektedir. Ak Parti Artvin Millettevekili Dr. İsrafil Kışla ve beraberindekiler anayasa referandum paketini anlatmak üzere hafta sonunu Arhavi’ye ayırdı. Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri iş adamları meslek odaları ve vatandaşlarla bir araya gelen İsrafil KIŞLA ’ya, Belediye Başkanı Coşkun HEKİMOĞLU ve Ak Parti İlçe Teşkilatı eşlik etti. Programa aynı zamanda TBMM Adalet Komisyonu başkanı Ak Parti Ankara Millet Vekili Ahmet İYİMAYA katıldı. Program yoğun bir görüşme ve bilgilendirme sonrasında son buldu.

Artvin Milletvekili İsrafil KIŞLA Arhavi ilçesindeki ilk programını Ticaret odasında gerçekleştirdi. Burada İlçede Faaliyet gösteren meslek odaları dernek ve oda temsilcileri ile bir araya geldi. 18 maddeyi içeren anayasa paketini tek tek anlatan Kışla evet oyunun kullanılmasının ne kadar önemli olduğunu vurguladı. KIŞLA ‘’ Ülkemizde özellikle referandum öncesinde ortamı bulandırmak kaos yaratmak ve istikrarlı bir Türkiye’nin önüne geçmek adına müthiş kampanyalar yürütülmektedir. Bu kampanyanın odağında kimlerin olduğunu hepimiz biliyoruz. Terör örgütleri PKK, FETÖ, De aş KPC ile birlikte HDP gibi siyasi uzantıların yanında Avrupa’nın birçok ülkesi Hayır Kampanyasına destek vermektedir. Bu bizim Ülkenin geleceği için neden evet dememizin açıkça sebebidir. Mevcut anayasa paketini iyi anlamadan okumadan ve yorumlamadan tamamen güçlü bir Türkiye’yi istemeyenlerin başlattığı bir kampanyadır. İşte bu milletin bu oluşumlar karşısında evet demesinin tek sebebi bu olabilir. Hayır, birilerine lazım evet bu millete lazım. İnanıyorum ki milletimizin bu feraseti ile 16 Nisanda yapılacak olan referandumda evet oyu ile güçlü Türkiye’nin temel taşları atılacaktır.

Ticaret odası toplantısından sonra Milletvekili KIŞLA ve beraberindekiler ilçede esnaf ziyaretlerinde bulundular. Burada vatandaşlarla mevcut paket için görüş alışverişinde bulunuldu ve ardından S.S.4 nolu motorlu taşıtlar kooperatifi üyeleri ile bir araya geldiler. Burada da aynı şekilde açıklamalarda bulundular ardından Ankara Milletvekili Dr. Ahmet İYİMAYA Arhavi spor tesislerinde iş adamlarında ile bir araya gelindi mevcut anayasa ile ilgili açıklayıcı bilgilerde bulundu. Mevcut paketin neleri bu ülkeye kazandıracağını söyledi. Toplantı sonrası Milletvekili İsrafil KIŞLA ve Belediye Bşk. Coşkun Hekimoğlu tarafından Ankara Millet Vekili Dr. Ahmet İYİMAYA Arhavi hatırası Yöresel Serender takdim edildi ve toplandı sona erdi.

Bu kategoriden diğerleri: Ergin Ailesinin Acı Günü »