27.04.2017 Son güncelleme: 27.04.2017, 2:14

Arhavispor Ligin Son Haftasında Borçkaspor İle Mücadele Edecek

DEPLASMANDA YAPILACAK OLAN MAÇIN ARDINDAN LİGİN LİDERİ BELLİ OLACAK DEPLASMANDA YAPILACAK OLAN MAÇIN ARDINDAN LİGİN LİDERİ BELLİ OLACAK
Kategori Spor

Artvin 1. Amatör Liginde ilçemizi temsil eden Arhavispor, liderlik yarışında bu hafta Borçkaspor ile karşı karşıya gelecek. Sarı – siyahlı ekip ligin 14. ve son haftasında 31 puanla lider konumda yer alıyor. Bu hafta deplasmanda ter dökecek olan takımımız 26 Mart 2017 Pazar günü Saat:12.00’da mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkacak. Karşılaşma Borçka İlçe Stadı’nda yapılacak.

Geçen hafta Muratlı Hudutspor ile yapılacak mücadelede karşı takımın maça çıkmamasından ötürü 3 – 0’lık hükmen galibiyetin ardından sarı-siyahlı ekipte moraller yüksek. Bu haftaki rakibi Borçkaspor ile aralarında 1 puan olan Arhavispor, Bölgesel Amatör Ligi’ne çıkabilmek için önemli bir maça hazırlanıyor. Arhavispor’un bu haftaki karşılaşmasının öneminden bahseden Arhavi Belediye Başkanı ve aynı zamanda Arhavispor Kulübü Başkanı Coşkun Hekimoğlu, takımın taraftarlarını Borçka’da yapılacak olan müsabakaya davet etti. Bu maçın ardından galip gelen takım, Bölgesel Amatör Ligi’ne çıkmak için Nisan ayı içerisinde Hopaspor ile karşılaşacak.

Son Düzenlenme Cuma, 24 Mart 2017 14:49