17.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

Gaye Çarmıklı Anaokulu Tarafından Fidan Dikimi Etkinliği Yapıldı

PROGRAM ARHAVİ GÖSTERİ MERKEZİ ÇEVRESİNDE GERÇEKLEŞTİ PROGRAM ARHAVİ GÖSTERİ MERKEZİ ÇEVRESİNDE GERÇEKLEŞTİ
Kategori Sosyal İşler

21 – 26 Mart Orman Haftası sebebiyle Arhavi’de fidan dikimi etkinliği gerçekleştirildi. Geleceğe yönelik olarak, doğaya katkı sağlamak amacıyla yapılan ve Gaye Çarmıklı Anaokulu öğrencileri tarafından gerçekleştirilen bu organizasyona ilgi büyüktü. Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu da minik öğrencilerle birlikte Arhavi Gösteri Merkezi’nde fidan dikimi etkinliğinde bir araya geldi.

Arhavi Belediyesi fen işleri ekiplerine bağlı çevre birimi personellerinin göstermiş olduğu alanlarda fidan etkinliğinin yapıldığını ve Arhavi Gösteri Merkezi çevresinde anaokulu öğrencileriyle birlikte programda bir araya geldiklerini belirten Başkan Hekimoğlu, minik öğrencilere bu bilinci aşılayan öğretmenlerine teşekkür ettiğini dile getirdi. Başkan Hekimoğlu’nun öğrencilerle birlikte çekinilen fotoğraflarının ardından Orman Haftası’na yakışır bir faaliyet gerçekleştirilmiş oldu.

Son Düzenlenme Cuma, 24 Mart 2017 14:14