27.04.2017 Son güncelleme: 27.04.2017, 2:14
 ARHAVİ BELEDİYESİ GSK ERKEK VOLEYBOL TAKIMIMIZ 1. LİGE YÜKSELDİ ARHAVİ BELEDİYESİ GSK ERKEK VOLEYBOL TAKIMIMIZ 1. LİGE YÜKSELDİ
Kategori Spor

Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü erkek voleybol takımımız zorlu müsabakaların ardından 1. Lige yükselmesini bildi. Temsilcimiz Ankara’da oynanan Play –Off Finallerindeki gruplardan çıkarak taraftarlarını sevince boğdu.

Ankara/Ulus’ta Selim Sırrı Tarcan Spor Salonu’nda yapılan müsabakalarda Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları H.Tahsin Kurdoğlu ve Nail Köseoğlu, Ak Parti ilçe başkanı Ufuk Yıldız ve Arhavililer temsilcimizi bir an olsun yalnız bırakmadılar. Kıyasıya geçen grup maçlarının ardından Haliliye Belediyesi ile 6 puanı paylaşan temsilcimiz Arhavi Belediyesi GSK, averajla 2. sıradan 1. Lige yükseldi. Yapılan üçüncü maçın ardından ödül töreninde Türkiye Voleybol Federasyonu Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu Genel Sekreteri Ömer Bostancı tarafından takımımıza kupa ve madalyalar takdim edildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Hekimoğlu: “Arhavi tarihinde bir ilki yaşıyoruz. Voleybol takımı olarak 1. Lige yükselmenin sevinci içerisindeyiz. Bugüne kadar emeği geçen tüm sprocu, teknik heyet ve yönetim kurulundaki arkadaşları tebrik ediyorum. Ayrıca bizi maçlarda yalnız bırakmayan 08,5 taraftar grubuna ve Arhavi halkına şükranlarımı sunarım” dedi.