28.05.2017 Son güncelleme: 27.05.2017, 6:20

1. Lig Yolunda Emin Adımlarla Geliyoruz

BAŞKAN HEKİMOĞLU: “TAKIMIYLA, TARAFTARIYLA BİRİZ, BERABERİZ, İNANDIK VE BAŞARACAĞIZ” BAŞKAN HEKİMOĞLU: “TAKIMIYLA, TARAFTARIYLA BİRİZ, BERABERİZ, İNANDIK VE BAŞARACAĞIZ”
Kategori Spor

Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü erkek voleybol takımımız kendinden emin adımlarla 1.   Lig yolunda ilerlemeye devam ediyor. Ankara ilinde oynanan Play – Off Finallerindeki ikinci maçından da galibiyetle ayrılmasını bilen temsilcimiz taraftarını sevince boğdu. Müsabaka Arhavi Belediyesi GSK: 3 – Alanya Belediye: 1 şeklinde sonuçlandı.

Ankara/Ulus’ta Selim Sırrı Tarcan Spor Salonu’nda yapılan müsabakaya Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Nail Köseoğlu ve Ankara’da yaşayan Arhavililerin ilgisi yoğundu. Tribünde bir an olsun tezahüratlarını eksik etmeyen Arhavililer, maç boyunca takıma destek oldular. Alanya Belediye takımı karşısında kıyasıya ve bir o kadar da çekişmeli bir mücadeleye giren temsilcimiz üstün başarısı sonucunda rakibini 3-1 yenmesini bildi. Başkan Hekimoğlu ve tribünden takıma destek olan Arhavililerin sevinci görülmeye değerdi. 1. Lig yolunda kendinden emin adımlarla ilerlediklerini belirterek takıma üstün performansından ötürü teşekkür ettiğini dile getiren Başkan Hekimoğlu; “Takımıyla, taraftarıyla biriz, beraberiz, inandık ve başaracağız” dedi. 23 Mart 2017 Perşembe günü Saat: 16.30’da Ankara Selim Sırrı Tarcan Spor Salonunda Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü erkek voleybol takımımız, Haliliye Belediye Spor takımı ile 1. Lig yolunda üçüncü ve son maçına çıkacaktır.
Son Düzenlenme Perşembe, 23 Mart 2017 08:49

Bu kategoriden diğerleri: Hoşgeldin 1. Lig »