27.04.2017 Son güncelleme: 27.04.2017, 2:14

Cumhuriyet Başsavcısı Alper Aksoy Veda Ziyaretinde

TAYİNİ ÇIKAN BAŞSAVCI AKSOY ARHAVİ BELEDİYESİ’NE ZİYARETTE BULUNDU TAYİNİ ÇIKAN BAŞSAVCI AKSOY ARHAVİ BELEDİYESİ’NE ZİYARETTE BULUNDU
Kategori Ziyaretler

Cumhuriyet Başsavcısı Alper Aksoy, ilçemizdeki hizmet süresinin dolması nedeniyle kurumlara veda ziyareti yaptı. Cumhuriyet Başsavcısı Aksoy’un Batman/Merkez’e tayininin çıkması nedeniyle Arhavi Belediye Başkan Vekili H. Tahsin Kurdoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Vekili Kurdoğlu, ilçeye hizmetleri ve katkılarından dolayı Savcı Aksoy’a ilçe halkı adına teşekkür etti. Cumhuriyet Başsavcısı Aksoy ile çalışma fırsatı bulduğu için memnuniyetini belirten Başkan Vekili Kurdoğlu, kendilerinin bundan sonraki görev yerinde de aynı azim, kararlılık ve başarı ile görevine devam edeceğine inandığını belirti. Aksoy ise Arhavi’deki görev süresi zarfında ilçe halkından görmüş olduğu ilgi ve alaka için teşekkürlerini ileterek Arhavi’yi unutmayacağını sözlerine ekledi. Ziyaret birlikte çekinilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

Son Düzenlenme Çarşamba, 22 Mart 2017 10:40