28.05.2017 Son güncelleme: 27.05.2017, 6:20
PLAY-OFF FİNALLERİNDE TEMSİLCİMİZ İLK MAÇI ALDI PLAY-OFF FİNALLERİNDE TEMSİLCİMİZ İLK MAÇI ALDI
Kategori Spor

KARAMÜRSEL İDMAN YURDU: 2 – 3 :ARHAVİ BELEDİYESİ GSK

Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü erkek voleybol takımımız müsabakalardaki başarılarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Konya ilindeki müsabakalardan alnının akıyla çıkan takımımız Ankara’da oynanan Play – Off Finallerindeki ilk maçından da galibiyetle ayrılarak taraftarlarını sevince boğdu. 1. Lig yolundaki ilk maçını Karamürsel İdman Yurdu ile yapan temsilcimiz kıyasıya süren müsabakanın ardından 3-2’lik galibiyetle ayrılmasını bildi.

Ankara’da Selim Sırrı Tarcan Spor Salonunda yapılan müsabakaya Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Başkan Yardımcısı Nail Köseoğlu, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Genel Sekreteri Naci Numanoğlu ve Ankara’da yaşayan Arhavililer katılarak takıma destek oldular. Tribünleri dolduran Arhavililer takımları için tezahüratlarını maç boyunca eksik etmediler. Karşılaşmada rakibiyle kıyasıya bir mücadele içerisine giren temsilcimiz 1. Lig yolunda önemli bir adım atarak maçı kazanmış oldu. 22 Mart 2017 Çarşamba günü Saat: 16.00’da Ankara Selim Sırrı Tarcan Spor Salonu’nda Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü erkek voleybol takımımız, Alanya Belediye takımı ile 1. Lig yolunda ikinci ve önemli maçına çıkacaktır.

Son Düzenlenme Çarşamba, 22 Mart 2017 10:37