25.07.2017 Son güncelleme: 24.07.2017, 11:01
KUTLAMA TÖRENİ CUMHURİYET İLKOKULUNDA YAPILDI KUTLAMA TÖRENİ CUMHURİYET İLKOKULUNDA YAPILDI

21-26 Mart Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet İlkokulu’nda kutlama programı gerçekleştirildi. Programa İlçe Kaymakamı Şeref Aydın, Garnizon Komutanı Bayram Demirbaş, Arhavi Belediye Başkan Vekili H. Tahsin Kurdoğlu, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, öğretmenler, iş adamı Mehmet Karaşah, veliler ve öğrenciler katıldı.

Kutlama programına okul öğrencilerinin günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ve şiirlerle başlandı. Ardından Orman Haftası nedeniyle öğrenciler tarafından hazırlanan ront gösterisi ilçe protokolünün beğenisini kazandı. Protokol üyeleri tarafından resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi. Hazırlanan programın ardından Bursa Büyükşehir Belediyesi, Arhavi Belediyesi ve iş adamı Mehmet Karaşah tarafından yenilenen kütüphanenin açılışı yapıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından ilçe protokolü tarafından kütüphane gezildi ve okul bahçesinde gerçekleştirilen ağaç dikimi ile program sonlandırıldı.