24.09.2017 Son güncelleme: 22.09.2017, 2:16

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı

PROGRAM BAYRAKTAR KÜLTÜR MERKEZİ’NDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ PROGRAM BAYRAKTAR KÜLTÜR MERKEZİ’NDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Kategori Genel Haberler

İlçemiz Arhavi Anadolu Lisesi tarafından organize edilen “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı” Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen çelenk sunma töreninin ardından Bayraktar Kültür Merkezi’nde devam etti. Programa İlçe Kaymakamı Şeref Aydın, Garnizon Komutanı Bayram Demirbaş, Arhavi Belediye Başkan Yardımcısı H. Tahsin Kurdoğlu, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Burada gerçekleştirilen programda günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Çanakkale’de yaşanan kahramanlık destanının anlatıldığı programda okul öğrencilerinin şiir, kompozisyon ve zaferin anlatıldığı oratoryo izleyenler tarafından büyük beğeni ve alkış topladı. Ardından günün anlam ve önemi ile ilgili ilçe düzeyinde yapılan resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Protokol üyeleri tarafından verilen ödüllerin ve çekinilen fotoğrafların ardından program son buldu.