24.09.2017 Son güncelleme: 22.09.2017, 2:16

Arhavispor Ligin Son Haftasında Önemli Bir Deplasmana Çıkıyor

SARI – SİYAHLI EKİP BU HAFTA MUTLAK GALİBİYET PAROLASIYLA BORÇKASPOR MAÇINA ÇIKACAK SARI – SİYAHLI EKİP BU HAFTA MUTLAK GALİBİYET PAROLASIYLA BORÇKASPOR MAÇINA ÇIKACAK
Kategori Spor

Arhavispor ligin son haftasında 26 Mart 2017 Pazar Günü Saat:12.00’da deplasmanda Borçkaspor’la karşılaşacak. Sahaya mutlak galibiyetle çıkmak isteyen Artvin 1. Amatör Lig temsilcimiz Arhavispor, bu maçı da kazanmak için son hazırlıklarına devam ediyor.

Maç öncesi Antrenör İsmail Coşkun yönetimindeki takım antrenmanlarını sürdürüyor. Arhavi İlçe Stadı’nda yapılan antrenmanda takımın hafta sonu karşılaşacağı mücadele için hazır olduğu gözlendi. İdmanı takip eden Arhavi Belediye Başkanı ve aynı zamanda Arhavispor Kulüp Başkanı Coşkun Hekimoğlu ise, ligin son hafta müsabakası olduğunu belirterek taraftara seslenerek sarı-siyahlı ekibe destek olmaya davet etti.
Son Düzenlenme Pazartesi, 20 Mart 2017 16:41

Bu kategoriden diğerleri: Adım Adım 1. Lige »