25.07.2017 Son güncelleme: 24.07.2017, 11:01

Kulüplerarası Halk Oyunları İl Birinciliği Yapıldı

ARTVİN’DE DÜZENLENEN YARIŞMADA TEMSİLCİLERİMİZ ALDIKLARI BAŞARILI SONUÇLARLA GÖZ DOLDURDULAR ARTVİN’DE DÜZENLENEN YARIŞMADA TEMSİLCİLERİMİZ ALDIKLARI BAŞARILI SONUÇLARLA GÖZ DOLDURDULAR
Kategori Kültür-Sanat

Kulüplerarası Halk Oyunları İl Birinciliği yapıldı. Artvin Nihat Gökyiğit Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen müsabakaları izlemek üzere sporcuların yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Minikler, Yıldızlar, Gençler, Büyükler ve Büyükler-Otantik olmak üzere beş ayrı dalda yapılan yarışmada ekiplerimiz önemli dereceleri elde ederek göğsümüzü kabarttılar. Düzenlemesiz dalda sahne alan temsilcilerimizden büyükler 1., Minikler, Yıldızlar ve Gençler 2. olurken; düzenlemeli dalda Minikler 1.liği elde etti. Dereceye giren ekiplere kupa ve madalyaları protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Yarışma protokol üyeleri ve yarışmaya katılan takımların birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeleri ile sona erdi. Artvin’deki yarışmadan iyi haberi alan Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ise alınan başarılı sonuçtan ötürü Arhavi Belediyesi GSK Ekip Eğitmeni Ersin Altın’ı ve oyuncuları tebrik ettiğini dile getirdi.

Son Düzenlenme Pazartesi, 20 Mart 2017 09:49