25.07.2017 Son güncelleme: 24.07.2017, 11:01

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı İlçemizde Başladı

İLÇE PROTOKOLÜ VE VATANDAŞLAR ÇELENK SUNMA TÖRENİNDE BİR ARAYA GELDİ İLÇE PROTOKOLÜ VE VATANDAŞLAR ÇELENK SUNMA TÖRENİNDE BİR ARAYA GELDİ
Kategori Resmi Törenler

Tarihi şan ve şerefle dolu büyük Türk Milletinin vatan sevgisinin, şahadetle imtihanı olarak 18 Mart’ta kutlanan Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü etkinlikleri ülke çapında olduğu gibi ilçemiz Arhavi’de de başladı.

İlk olarak Atatürk Anıtı’nda başlayan programda İlçe Kaymakamı Şeref Aydın, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, şehit ve gazi aileleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Atatürk Anıtı’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından program protokol üyelerinin çelenklerini sunmasıyla sonlandırıldı. Çelenk sunma töreninin ardından program 20 Mart 2017 Pazartesi günü Saat:14.00’da Bayraktar Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Bu kategoriden diğerleri: Kütüphaneler Haftası Kutlandı »