28.07.2017 Son güncelleme: 27.07.2017, 2:07

Arhavispor Bu Hafta Kendi Evinde Ter Dökecek

ARHAVİSPOR – MURATLI HUDUTSPOR MAÇI CUMARTESİ GÜNÜ SAAT: 12.00’DA İLÇE STADINDA ARHAVİSPOR – MURATLI HUDUTSPOR MAÇI CUMARTESİ GÜNÜ SAAT: 12.00’DA İLÇE STADINDA
Kategori Spor

Artvin 1. Amatör Liginde ilçemizi temsil eden Arhavispor, liderlik yarışında bu hafta Muratlı Hudutspor ile karşı karşıya gelecek. Sarı – siyahlı ekip ligin 13. haftasında 28 puanla lider konumda yer alıyor.

Geçen hafta Hopa Kemalpaşaspor ile 7 – 0’lık galibiyetin ardından takımda moraller yüksek. Bu hafta kendi evinde ter dökecek olan takımımız 18 Mart 2017 Cumartesi günü Saat:12.00’da mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkacak. Karşılaşma Arhavi İlçe Stadı’nda yapılacak.