29.05.2017 Son güncelleme: 29.05.2017, 8:05

Minik Öğrenciler Başkan Hekimoğlu’nu Ziyaret Etti

GAYE ÇARMIKLI ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ BAŞKANLIK MAKAMINDA GAYE ÇARMIKLI ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ BAŞKANLIK MAKAMINDA
Kategori Ziyaretler
(1 Oyla)

Gaye Çarmıklı Anaokulu öğrencileri Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Öğretmenleri Pınar Erkan ve veliler ile birlikte minikleri kapıda karşılayan Başkan Hekimoğlu onlara tek tek “hoş geldiniz” dedi.

Minik öğrenciler, öğretmenleri ile yaptıkları ziyarette Başkan Hekimoğlu ile sohbet ettiler. Ziyaretlerinin tamamen belediye başkanını merak ettiklerini ve görmek istediklerini söyleyen çocuklarla tek tek ilgilenen Başkan Hekimoğlu, onların geleceğimizin teminatı olduklarını ve değer verilmesi gereken minik can’lar olduğunu sözlerine ekledi. Heyecanları gözlerinden okunan öğrencilerin ziyaretinden çok mutlu olduğunu belirten Başkan Hekimoğlu, ziyaret sonunda öğrencilerle topluca fotoğraf çekindi.

Son Düzenlenme Perşembe, 16 Mart 2017 10:52