29.05.2017 Son güncelleme: 29.05.2017, 8:05

Arhavi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Örnek Proje

HEKİMOĞLU: “HER KUŞA BİR YUVA” HEKİMOĞLU: “HER KUŞA BİR YUVA”

Arhavi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri örnek bir projeye imza atıyor. Okul öğrencileri kendi imkânlarıyla ürettikleri kuş yuvalarını önümüzdeki günlerde kutlanacak olan Orman Haftasında şehrin belirlenen bölgelerine asılması için Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’ndan yardım talep ettiler. Başkan Hekimoğlu da öğrencileri okulda ziyaret ederek yaptıkları bu örnek projeyi yerinde incelemiş oldu.

Eski okul sıralarını değerlendirerek özellikle kanatlı hayvanların (kuşların) barınmalarını kolaylaştıracak şekilde kuş yuvası yaptıklarını belirten öğrenciler örnek bir davranışla göz doldurmuş oldular. Geleceğimizin teminatı öğrencilerin böyle duyarlı davranışlar sergilemesinin çok manidar olduğunu belirten Başkan Hekimoğlu, öğrencileri tebrik ederek üretecekleri her türlü projede destek vereceğini dile getirdi. Diğer dersliklerdeki öğrencilerle de sohbet ederek okulun eksikleri hakkında bilgiler alan Başkan Hekimoğlu, ziyaret sonunda okulların fiziki şartlarının daha iyi seviyelere çıkarılması adına çalışmaların devam edeceğini ve eğitimde öğrencilerin faydalanması için her türlü çabalarının süreceğini belirtti.

Son Düzenlenme Pazartesi, 13 Mart 2017 13:55