29.05.2017 Son güncelleme: 29.05.2017, 8:05

Arhavispor Kulübü’nde Mali Kongre Yapıldı

YÖNETİM VE DENETİM KURULU RAPORLARI ÜYELER TARAFINDAN İBRA EDİLDİ YÖNETİM VE DENETİM KURULU RAPORLARI ÜYELER TARAFINDAN İBRA EDİLDİ
Kategori Sosyal İşler

Arhavispor Kulübü’nde mali kongre yapıldı. Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kongre divanının oluşturulması ile başladı. Kongreye katılan üye sayısı tespit edildikten sonra kongre gündemi okundu. Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirilen kongrede Arhavi Belediye Başkanı ve aynı zamanda Kulüp Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, Belediye Başkan Yardımcıları H. Tahsin Kurdoğlu ile Nail Köseoğlu ve yönetim kurulu üyeleri kongreye katılan isimler arasındaydı.

Kongrede Yönetim Kurulu faaliyet raporları okundu. Raporların okunmasının ardından kongre yönetim kurulu ve Denetim Kurulu raporları üyeler tarafından ibra edildi. Ardından son sözü alan Başkan Hekimoğlu, ilçemizde spora vermiş oldukları önemi dile getirdi ve ayrıca kulüp olarak önümüzdeki sezon daha iyi yerlerde olmayı hedeflediklerini belirtti. Raporların okunması ardından kongre yönetim kurulu ve Denetim Kurulu raporları üyeler tarafından ibra edildi. Kongrenin ilçeye hayırlı olması temennisinin ardından toplantı sonlandırıldı.