29.05.2017 Son güncelleme: 29.05.2017, 8:05

Başkan Hekimoğlu’ndan Arhavi Meslek Yüksekokulu’na Ziyaret

ATAMASI YAPILAN YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ YRD. DOÇ. DR. SÖZBİLİR ZİYARET EDİLDİ ATAMASI YAPILAN YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ YRD. DOÇ. DR. SÖZBİLİR ZİYARET EDİLDİ
Kategori Ziyaretler
(1 Oyla)

Artvin Çoruh Üniversitesi Arhavi Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Fikret Sözbilir ve personellerin belediyeye yapmış olduğu ziyaretin ardından, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu da, Müdür Sözbilir ve personellere iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette Başkan Hekimoğlu’nun yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız da yer aldı.

Yüksekokul Müdürü Sözbilir, Arhavi’de bu görevi yerine getirecek olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Başkan Hekimoğlu ise, bazı ortak projelerde birlikte çalışacak olmaktan duyacağı memnuniyeti belirtti. Okul ve ilçe adına yapılan karşılıklı hoş sohbetin ardından Müdür Sözbilir, kendisine yapılan bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı Hekimoğlu ve Ak Parti İlçe Başkanı Yıldız’a teşekkürlerini ifade etti.

Son Düzenlenme Perşembe, 09 Mart 2017 16:08