17.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

Başkan Hekimoğlu’ndan Esnaf Ziyaretleri

HEKİMOĞLU VE İLÇE TEŞKİLATI ESNAFI ZİYARETİNDE BULUNDU HEKİMOĞLU VE İLÇE TEŞKİLATI ESNAFI ZİYARETİNDE BULUNDU
Kategori Ziyaretler

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Hekimoğlu, Ak Parti İlçe Başkan Ufuk Yıldız, İl Genel Meclis Üyesi Hakkı Aytolan, Belediye Başkan Yardımcısı H. Tahsin Kurdoğlu ve Ak Parti İlçe Teşkilatı esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Avcılar ve Atmacacılar Kıraathanesi ve Çay Ocağında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Hekimoğlu esnafların ve vatandaşların durumları hakkında bilgiler aldı.

Sıcak sohbet ortamında ve samimi bir havada geçen esnaf ziyaretlerinden işyeri sahibi de Başkan’ın ilgisinden dolayı memnun kaldılar. Vatandaşlarla da görüşen, konuşan onların dilek ve temennilerini dikkatle dinleyen Başkan Hekimoğlu’na ilçe halkı da ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Fırsat buldukça esnaf ve halk ile bir araya gelip muhabbet etmeye devam edeceklerini belirten Başkan Hekimoğlu, talepler ve öneriler doğrultusunda ne yapılması gerekiyorsa birlikte çözüm üreteceklerini, esnaf ve halkın her daim yanında olduğunu belirtti. Esnaf ziyaretleri devam edecektir.

Son Düzenlenme Perşembe, 09 Mart 2017 12:15