24.03.2019 Son güncelleme: 23.03.2019, 12:33

İlköğretim Haftası Yapılan Açılış Programı İle Kutlandı

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLK DERS ZİLİ İLE BAŞLADI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLK DERS ZİLİ İLE BAŞLADI Arhavi Belediyesi
Kategori Resmi Törenler

2015 -2016 eğitim ve öğretim yılı İlköğretim Haftası kutlama programı çerçevesinde Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni düzenlendi. Törene Garnizon Komutanı Nihat Çağlar, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Faruk Gezgin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Yılmaz, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Yılmaz tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.

Törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Yılmaz yaptı. 3770 öğrenci ve 316 öğretmen ile yeni bir dönemin başladığını belirten Milli Eğitim Müdürü Yılmaz konuşmasında, 2015-2016 eğitim öğretim döneminin herkes için hayırlı olmasını dileyerek, yeni eğitim öğretim döneminde ilçe genelinde öğrencilere başarılar diledi. Öğretmen, öğrenci ve velilere yeni dönemle ilgili gerekli bilgilerin ardından tören, Mehmet Nazif Günal İlkokulu öğrencisi tarafından günün anlam ve önemine uygun okunan şiirle son buldu.

Ardından Mehmet Nazif Günal İlkokulu bahçesinde ‘İlköğretim Haftası Açılış Programı’ düzenlendi. İlçe Kaymakamı Şeref Aydın’nın da katıldığı program, okulun kıdemli öğretmeni İrfan Atalay tarafından yapılan konuşmayla başladı. Okul öğrencilerinin günün anlam ve önemine uygun şiirleriyle devam eden açılış töreni, 4. sınıf öğrencileri tarafından okula yeni başlayan 1. sınıf öğrencilerine “Okula Hoş Geldiniz Çiçeği” nin sunulmasının ardından öğrenci andının okunmasıyla son buldu.

Son Düzenlenme Salı, 15 Aralık 2015 17:57