25.04.2017 Son güncelleme: 25.04.2017, 1:36

Aksa Çoruh Elektrik Dağıtım A. Ş. İl Müdürü Aydın Arhavi Belediyesi’ni Ziyaret Etti

BAŞKAN HEKİMOĞLU KONUĞUNU MAKAMINDA AĞIRLADI BAŞKAN HEKİMOĞLU KONUĞUNU MAKAMINDA AĞIRLADI
Kategori Ziyaretler

Aksa Çoruh Elektrik Dağıtım A. Ş. Artvin İl Müdürü Osman Aydın Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’na ziyarette bulundu. Başkan Hekimoğlu gelen misafirini kapıda karşıladı. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Hekimoğlu’nun yanı sıra Başkan Yardımcısı H. Tahsin Kurdoğlu ile Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız da yer aldı.

Ziyarette Başkan Hekimoğlu ile Müdür Aydın güncel konular ve gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulundular. Ayrıca Müdür Aydın, kurum olarak yaptıkları çalışmalar ve sürdürdükleri projeler hakkında bilgi verdi. Hoş sohbetin ardından Müdür Aydın ziyaret sonunda Başkan Hekimoğlu’na misafirperverliğinden ötürü teşekkür ederken Başkan Hekimoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.