17.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

Başkan Hekimoğlu Fatih Sultan Mehmet İlk/Ortaokulu’nu Ziyaret Etti

ZİYARETTE BAŞKAN HEKİMOĞLU, OKULUN EKSİKLERİ HAKKINDA GEREKLİ BİLGİLERİ ALDI ZİYARETTE BAŞKAN HEKİMOĞLU, OKULUN EKSİKLERİ HAKKINDA GEREKLİ BİLGİLERİ ALDI

Öğrencilere verdiği destekle tanınan Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu okul ziyaretinde bulundu. Başkan Hekimoğlu, Başkan Yardımcıları H. Tahsin Kurdoğlu ve Nail Köseoğlu ile birlikte ilçenin eğitimde faaliyet gösteren önemli kurumu Fatih Sultan Mehmet İlk/Ortaokulu’nu ziyaret etti.

Okul Müdürü Süleyman Hilmi Güney ve Okul Aile Birliği üyeleri gelen konuklarını kapıda karşıladılar. Ayrıca ziyaret sırasında okul öğrencileri de Başkan Hekimoğlu’na özel ilgi gösterdiler. Hekimoğlu ziyarette okulun eksikleri hakkında Müdür Güney’den gerekli bilgileri aldı. Okul gezildikten sonra Müdür Güney, gelen konuklarını makamında ağırladı. İlçede eğitime yönelik sosyal projelerin ve okullardaki eksikliklerin giderilmesine yönelik çalışmaların devam edeceğinden bahseden Başkan Hekimoğlu, okulların fiziki şartlarının daha iyi seviyelere çıkarılması adına çalışmaların devam edeceğini ve eğitimde öğrencilerin faydalanması için her türlü çabalarının süreceğini belirtti.

Son Düzenlenme Çarşamba, 08 Mart 2017 12:53