28.05.2017 Son güncelleme: 27.05.2017, 6:20

YGS Sınavı Öncesi Kaymakam ve Belediye Başkanından Fen Lisesi Son Sınıf Öğrencilerine Ziyaret

PROTOKOL ÖĞRENCİLERLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ PROTOKOL ÖĞRENCİLERLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ
(1 Oyla)

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Ertuğrul Kurdoğlu Fen Lisesi öğrencileriyle kahvaltı programında bir araya geldi. 2013 yılında fen lisesi statüsü kazanan ve bu yıl ilk mezunlarını verecek okulda düzenlenen kahvaltı programına Başkan Hekimoğlu’nun yanı sıra İlçe Kaymakamı Şeref Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Cavit Kerastacı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fikret Solak, Okul Müdürü Yücel Bayrak ve bu yıl mezun olacak öğrenciler katıldı.

Okulun yemekhanesinde düzenlenen kahvaltı programında Okul Müdürü Bayrak, gelen konuklarını kapıda karşıladı. Düzenlenen programda davete icabet edip bir araya gelen misafirler kahvaltı sırasında yaptıkları muhabbetlerle ortamda sıcak bir hava yarattı. 12 Mart 2017 Pazar günü gerçekleştirilecek Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) öncesi öğrencilere moral vermek adına bir araya geldiklerini belirten Başkan Hekimoğlu, sınavda öğrencilere başarı temennisinde bulundu. Ayrıca Başkan Hekimoğlu; “ Ertuğrul Kurdoğlu Fen Lisemiz bu yıl ilk mezunlarını veriyor. Mutluyuz ve gururluyuz. Çünkü bundan dört yıl önce ilçemize fen lisesinin getirilmesi heyecanını yaşamıştık. Bu günde bizim yarınlarımız olan çocuklarımız eğitimini tamamlayarak başarılı bir şekilde mezun oldular. Ben burada tüm öğrencilerimize bundan sonraki yaşamında başarılar dilerim” şeklinde konuştu. Kahvaltı programının ardından İlçe Kaymakamı Aydın, Başkan Hekimoğlu ve beraberindekiler toplantı salonuna geçerek öğrencilerle keyifli bir muhabbet gerçekleştirdiler.

Son Düzenlenme Salı, 07 Mart 2017 15:17