19.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Dursun Okur Arhavi Belediyesi’ni Ziyaret Etti

BAŞKAN HEKİMOĞLU KONUĞUNU MAKAMINDA AĞIRLADI BAŞKAN HEKİMOĞLU KONUĞUNU MAKAMINDA AĞIRLADI
Kategori Ziyaretler

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Dursun Okur, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nu ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Hekimoğlu gelen konuğunu kapıda karşıladı.

Ziyarette güncel konular ve gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Özellikle organik çay üretimine geçişin 1 yıl süreyle ertelenmesi kararıyla ilgili yapılan sohbetin ardından Müdür Okur, ziyaret sonunda Başkan Hekimoğlu’na misafirperverliğinden ötürü teşekkür etti. Başkan Hekimoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret çekinilen fotoğraflarla son buldu.