19.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19
BAŞKAN HEKİMOĞLU VE İLÇE TEŞKİLATI MİLLET ÇAY EVİ’Nİ ZİYARET ETTİ BAŞKAN HEKİMOĞLU VE İLÇE TEŞKİLATI MİLLET ÇAY EVİ’Nİ ZİYARET ETTİ
Kategori Ziyaretler

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Başkan Hekimoğlu, bu kez Millet Çay Evi’ni ziyaret etti. İşyerlerini ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Hekimoğlu, hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, talepleri dinledi. Gerçekleştirilen ziyaretlerde Başkan Hekimoğlu’nun yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, İl Genel Meclis Üyesi Hakkı Aytolan ve Ak Parti ilçe teşkilatı da yer aldı.

Musazade Mahallesi İnönü Bulvarı üzerinde yer alan Millet Çay Evi’ni sabah saatlerinde ziyaret eden Başkan Hekimoğlu ve beraberindekiler esnafın ve halkın talep ve şikâyetlerini dinleyerek hoş bir sohbet gerçekleştirdi. Vatandaşlarla ilçe ve gündeme dair sohbet etme fırsatı bulan Başkan Hekimoğlu’na genç-yaşlı demeden herkes büyük ilgi gösterdi. Fırsat buldukça esnaf ve halk ile bir araya gelip muhabbet etmeye devam edeceklerini belirten Başkan Hekimoğlu, talepler ve öneriler doğrultusunda ne yapılması gerekiyorsa birlikte çözüm üreteceklerini, esnaf ve halkın her daim yanında olduğunu ve Arhavi’nin gelişmesinde esnafın çok önemli bir rol oynadığını belirtti. Esnaf ziyaretleri devam edecektir.

Son Düzenlenme Cuma, 03 Mart 2017 13:34