19.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

Hüseyin Gürkan Anadolu Lisesi Halk Oyunları Ekibi Erzurum’a Hareket Etti

EKİP, HALK OYUNLARI GRUP YARIŞMASINA HAZIR EKİP, HALK OYUNLARI GRUP YARIŞMASINA HAZIR
Kategori Kültür-Sanat

Arhavi Hüseyin Gürkan Anadolu Lisesi Halk Oyunları ekibi Erzurum’da yapılacak olan Halk Oyunları Grup Yarışması’na katılmak üzere yola çıktı. Ekibimiz, yarışma için Hüseyin Gürkan Anadolu Lisesi önünden hareket etti.

Eğitmenliğini Ersin Altın’ın yaptığı Arhavi Hüseyin Gürkan Anadolu Lisesi Halk Oyunları ekibi yoğun çalışma ve antrenman sonucunda yarışmaya hazır olduklarını belirterek, 4-5 Mart 2017 tarihinde yapılacak yarışmadan başarılı bir sonuç elde edeceklerine inandığını söyledi. Gençleri Erzurum’a yolcu etmeye gelen Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, ekibin yarışma öncesi başarı temennisinde bulundu. Çekinilen fotoğrafların ardından ekip, Erzurum iline hareket etti.

Son Düzenlenme Cuma, 03 Mart 2017 13:27