25.07.2017 Son güncelleme: 24.07.2017, 11:01

Okul Sporları Kapsamında Halk Oyunları Grup Yarışması Başlıyor

ORGANİZASYON HAFTA SONU ARHAVİ’DE GERÇEKLEŞECEK ORGANİZASYON HAFTA SONU ARHAVİ’DE GERÇEKLEŞECEK
Kategori Kültür-Sanat

Spor Genel Müdürlüğü ve Arhavi Belediyesi tarafından okul sporları kapsamında Halk Oyunları Gençler ve Yıldızlar Düzenlemeli Grup Yarışması düzenleniyor. Okullar arası halk oyunları ekiplerinin ter dökeceği yarışmaya ilçemiz ev sahipliği yapıyor.

4-5 Mart 2017 tarihlerinde Arhavi Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek yarışma öncesi hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Yarışma kapsamında 4 mart cumartesi günü gençler, 5 mart pazar günü ise Yıldızlar sahne alacak. Böyle önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirten Başkan Hekimoğlu, hafta sonundaki etkinlik için tüm halkı İlçe Kapalı Spor Salonu’na davet ettiğini belirtti.

Son Düzenlenme Perşembe, 02 Mart 2017 19:31