24.09.2017 Son güncelleme: 22.09.2017, 2:16

Hüseyin Gürkan Anadolu Lisesi Halk Oyunları Ekibi Okul Sporları Kapsamında Halk Oyunları Grup Yarışmasına Katılıyor

ERZURUM’DA YAPILACAK YARIŞMA ÖNCESİ EKİP HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR ERZURUM’DA YAPILACAK YARIŞMA ÖNCESİ EKİP HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR
Kategori Kültür-Sanat

Arhavi Hüseyin Gürkan Anadolu Lisesi Halk Oyunları ekibi Erzurum’da yapılacak olan Halk Oyunları Grup Yarışması’na katılmak üzere hazırlıklarını sürdürüyor. Ekibimiz, yarışma öncesi İlçe Kapalı Spor Salonu’nda provalarına devam ediyor.

Eğitmenliğini Ersin Altın’ın yaptığı Arhavi Hüseyin Gürkan Anadolu Lisesi Halk Oyunları ekibi yoğun çalışma ve antrenman sonucunda yarışmaya hazır olduklarını belirterek, haftasonu yapılacak yarışmadan başarılı bir sonuç elde edeceklerine inandığını söyledi. İlçe Kapalı Spor Salonunda ekibin hazırlıklarını takip eden Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, ise ekibin yarışmadan iyi bir sonuçla döneceğine inandığını belirtip, başarı temennisinde bulunarak ekibin sürekli takipçisi olacağını belirtti.

Son Düzenlenme Perşembe, 02 Mart 2017 19:30