19.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

İl Kültür ve Turizm Müdürü Ömer Gümüş Başkan Hekimoğlu’nu Ziyaret Etti

ZİYARET BAŞKANLIK MAKAMINDA GERÇEKLEŞTİ ZİYARET BAŞKANLIK MAKAMINDA GERÇEKLEŞTİ
Kategori Ziyaretler

İl Kültür ve Turizm Müdürü Ömer Gümüş Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’na ziyarette bulundu. Başkan Hekimoğlu gelen misafirini kapıda karşıladı. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Hekimoğlu’nun yanı sıra Başkan Yardımcısı Nail Köseoğlu da yer aldı.

Ziyarette Başkan Hekimoğlu ile Müdür Gümüş güncel konular ve gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulundular. Ayrıca Başkan Hekimoğlu bu yıl Ağustos ayında 45.sinin gerçekleştirileceği Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali’nde yapılacak olan etkinliklerle ilgili bilgiler verdi. Hoş sohbetin ardından Müdür Gümüş ziyaret sonunda Başkan Hekimoğlu’na misafirperverliğinden ötürü teşekkür etti.

Bu kategoriden diğerleri: Esnaf Ziyaretleri Sürüyor »