Hacılar Mahallesinde Yol Betonlama Çalışmaları

Bir süre önce ilçemiz Aşağı Hacılar Mahallesi’nde başlatılan betonlama çalışmalarının ilk etabı tamamlandı. Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından aşağı hacılar mahallesinde bir süredir devam eden yol betonlama çalışmalarında ilk etap tamamlandı. Petrol ofisi yanı ve devamındaki güzergâhta yürütülen yol betonlama çalışmalarıyla, bölgenin araç ve yaya trafiği bakımından uygun hale getirilmesi ve modern bir görünüme kavuşturulması amaçlanıyor.

Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu ilk etabı tamamlanan ve yapımı devam eden güzergâhlardaki çalışmaları yerinde inceleyerek, söz konusu beton yol çalışmalarının program dahilinde devam edeceğini belirtti.