Hacılar İlkokulu Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği

İlçemiz Hacılar ilkokulunda yılsonu etkinlikleri kapsamında geleneksel çocuk oyunları şenliği düzenlendi. Okul bahçesinde gerçekleştirilen programa İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkan Vekili Emine Aydınlıoğlu Kuruoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Sefer Yerebakan,İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu,  öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.

Program kapsamında okul öğrencileri tarafından hazırlanan gösteriler katılımcılar tarafından ilgiyle takip edilirken öğrenciler eğlenceli anlar yaşadılar.

Hacılar ilkokulu tarafından geleneksel hale getirilen çocuk oyunları şenliğinde,  etaplı parkur yarışması, çuval yarışı, sandalye kapmaca, yoğurt yeme yarışması,  yumurta taşıma yarışı gibi eğlenceli yarışmalar ve aktiviteler düzenlenirken, bunun yanında okul öğrencileri tarafından hazırlanan resim sergisinin de açılışı yapıldı. Protokol mensupları ve katılımcılar tarafından gezilen resim sergisi büyük beğeni topladı.