Gözde Çiçekçilik Yeni Adresinde Hizmet Vermeye Başladı

İlçemizde faaliyet gösteren Gözde Çiçekçilik düzenlenen açılış programıyla yeni adresinde hizmet vermeye devam ediyor. İş yerinin açılışını Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu gerçekleştirdi.

Boğaziçi Mahallesi Eti Caddesi No:112/A’da hizmet verecek olan işyerinin açılışına Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun yanı sıra, CHP Arhavi İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı, Ak Parti İlçe Başkanı Remzi Gedik, Emniyet Komiseri Şahin Korkmaz, Arhavi Vergi Dairesi Müdiresi Özlem Özge Temel, çevre esnafı ve vatandaşlar katıldı.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, işletme sahibi Bülent Tosun’u tebrik ederek yeni mekânında bol kazançlar temennisinde bulundu.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından topluca iş yeri gezildi. İşletme sahibi Bülent Tosun, başta Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu olmak üzere açılışa gelen bütün konuklarına teşriflerinden dolayı teşekkürlerini iletti.