Gaziler Günü İlçemizde Törenle Kutlandı

Her yıl 19 Eylül tarihinde yapılan Gaziler Günü Anma programı tüm Türkiye’de olduğu gibi Arhavi’de de gerçekleştirildi. Törene İlçe Kaymakamı Fatih Dülgeroğlu ve Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Garnizon Komutanı Ali Türközü, Cumhuriyet Başsavcısı Gaffar Bozan, İlçe Emniyet Müdürü  Sefer Yerebakan, İlçe Jandarma Komutanı  Engin Yılmaz, Gaziler, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Tören Atatürk Anıtı önünde saygı duruşu ve ardından İstiklâl Marşının okunmasıyla başladı. Atatürk Anıtına çelenk sunma töreninin ardından günün anlam ve önemini içeren konuşmalar yapıldı. Daha sonra  törene katılan protokol üyeleri ve gaziler İlçe Jandarma Komutanlığını ziyarette bulundular. Burada gerçekleştirilen programın ardından tören son buldu.