Gaye Çarmıklı Anaokulu Öğrencileri Tarafından Anneler Günü Programı Gerçekleştirildi

Gaye Çarmıklı Anaokulu öğrencileri tarafından Anneler Günü programı düzenlendi. Programa İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkan Vekili Mustafa Kemal Tatar, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldı. Programa katılan konukları Okul Müdürü Yavuz Özdemir ve öğretmenler girişte bizzat karşıladılar.

Bayraktar Kültür Merkezi’nde yapılan program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından okul öğretmenlerinin sunumu ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar okul öğrencilerinin hazırlamış olduğu Anneler Günü’ne özel rontlar, skeçler ve dans gösterileri ile devam etti. Anaokulu öğrencilerinin sahnedeki sevimli halleri izlemeye gelen davetliler tarafından oldukça beğenilip bolca alkışlandı. Yaklaşık iki saat süren ve Anneler Günü’ne özel hazırlanan program, birbirinden güzel ve duygulu anlar yaşanarak sona erdi.