FSM Ortaokulu’ndan İlköğretim Haftasında Başkan Kurdoğlu’na Ziyaret

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Arhavi Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu öğrencileri Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette okul idareci ve öğrencileri yer aldı.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu Okul Müdiresi Duygu Dişli Dağıstanlı ve Müdür Yardımcısı Murat Bulut ile okul öğrencileri Eray Balcı, Cemker Akgüner, Gülsüm Akkaya ve Hazar Sincan tarafından gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının tüm öğrencilerimiz ve eğitmenlerimiz için başarılarla geçmesi temennisinde bulundu.

Başkan Kurdoğlu ilköğretim haftası nedeni ile temsili olarak makam koltuğunu devrettiği okul öğrencisi Eray Balcı ya çalışmalar hakkında bilgiler vererek talimatlarını dinledi.

Başkan Kurdoğlu ziyaret sonunda öğrencilere kırtasiye malzemeleri içeren hediye çantaları takdim ederek eğitim hayatlarında başarılar diledi.