FSM Ortaokulu’nda TÜBİTAK Bilim Fuarı Yapıldı

İlçemiz Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu’nda TÜBİTAK Bilim Fuarı gerçekleştirildi. TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında yapılan etkinlikte ilçe protokolü de yer aldı.

Programa Refik Kaymakam Mustafa Mücahit Ayan, Arhavi Belediye Başkan Vekili Mustafa Kemal Tatar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç Akgümüş, İYİ Parti Arhavi İlçe Başkanı Faik Birol Atabek, Ak Parti İlçe Başkan Vekili Serkan Ergin, öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımı oldu.

Öğrenciler tarafından hazırlanan projelerin okul bahçelerinde sergilendiğini fuarlarda, protokol üyeleri stantları gezerek projelerle ilgili bilgi aldılar.

Arhavi Belediye Başkan Vekili Mustafa Kemal Tatar, projede emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.