Festival Plaj Voleybolu Turnuvası Başladı

48. Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen Plaj Voleybolu Turnuvası başladı. Turnuvanın açılışını Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu yaptı.

Sahil spor kompleksi plaj voleybolu sahasında yapılan turnuvanın açılış maçına Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun yanı sıra Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tanju Özkara, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kemal Tatar ve voleybol severler katıldı.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu başlama vuruşu öncesi yaptığı konuşmada festival heyecanının spor etkinlikleri ile devam ettiğini belirterek, turnuvada mücadele edecek olan tüm takımlara başarılar diledi.

Başkan Kurdoğlu, tüm spor severleri sahil spor kompleksi plaj voleybolu sahasında yapılacak olan maçları izlemeye davet etti.

Kadınlar ve erkekler kategorilerinde düzenlenen turnuvanın final maçları 30 Temmuz Cumartesi akşamı saat 16’da başlayacak.