Festival Etkinlikleri Kapsamında Çay Toplama Yarışması Yapıldı

47.Uluslararası Arhavi kültür ve sanat festivalinin 2. Günü gündüz etkinliklerine, Arkabi Market’in katkılarıyla organize edilen çay toplama yarışmasıyla başlandı. Programda Arhavi Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu ve 47 yıl önce Arhavi festivalini başlatan eski kaymakam Erol Ertuğrul da yer aldı.

Arhavi Yemişlik mahallesinde gerçekleştirilen çay toplama yarışması hem yarışmacılar için hem de yarışmayı izleyen katılımcılar için eğlenceli anlara sahne oldu. Çay toplama yarışmasının startını Erol Ertuğrul verirken, yarışmacılar belirlenen sürede en çok çayı toplamak için kıyasıya mücadele etti.

Oldukça çekişmeli ve eğlenceli geçen yarışma sonunda dereceye giren katılımcılara ödülleri ve plaketleri protokol mensupları tarafından verilerek tebrik edildi.