“Fener Cafe & Pub” İşletmesinin Açılışı Yapıldı

Arhavi’de gıda sektöründe yeni bir işletme daha hizmete girdi. “Fener Cafe & Pub” adıyla hizmete giren yeni işletme için düzenlenen açılış törenine Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’da katılarak açılış kurdelesini kesti.

Hopa yolu üzerin fener mevkiinde hizmete giren iş yerinin açılışını Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu ve Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi birlikte yaparken açılışa töreninde esnaflar, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar da yer aldı.

Gıda sektöründe yeni açılan işyerinin ilçe ekonomisinin canlanması adına önemli bir yatırım olduğunu dile getiren

Başkan Kurdoğlu açılışta yaptığı konuşmada, işletme sahipleri Volkan Topaloğlu ve Bahri Kurdoğlu’nu girişimlerinden dolayı tebrik ederek hayırlı uğurlu olmasını diledi. Açılış seremonisinin ardından topluca iş yeri gezildi. Özel ikramların sunulduğu açılış, yapılan sıcak sohbetlerle devam etti. İşletme sahipleri Volkan Topaloğlu ve Bahri Kurdoğlu kendileri için önemli bir gün olan bu günde başta Arhavi ve Hopa Belediye başkanları olmak üzere açılışa gelen bütün konuklarına teşekkürlerini ilettiler.