Esnaf ve Sanatkârlar Odasının Olağan Kongresi Yapıldı

Arhavi Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimli olağan kongresi gerçekleştirildi. Mevcut başkan Hikmet Çakar güven tazeleyerek tekrar başkanlık görevine seçildi.

Arhavi Esnaf ve Sanatkârlar Odası olağan kongresine oda yönetim kurulu ve üyelerin katılımının yanı sıra Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, İYİ Parti Arhavi İlçe Başkanı Faik Birol Atabek, Ak Parti İlçe Başkanı Remzi Gedik, MHP İlçe Başkanı Adil Hatinoğlu, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kemal Tatar da hazır bulundu.

Arhavi Otel Özay konferans salonunda yapılan kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Esnaf ve Sanatkarlar Odasının yönetim ve denetim kurulu raporları ile hesapları okunup üyeler tarafından ibra edildi. Daha sonra ise seçimlere geçildi. Halen Arhavi Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı olarak görev yapan Hikmet Çakar tek liste ile girdiği seçimde güven tazelemiş oldu.

Başkan Hikmet Çakar, kendisine yeniden görev vererek onurlandıran tüm üyelere teşekkür ederken, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da esnafın sorunlarıyla yakından ilgilenmeye devam edeceğini söyledi.