Eski ve Yeni Dönem Belediye Meclis Üyeleriyle İftar Programı

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun iftar programları devam ediyor. Başkan Kurdoğlu eski dönemlerde görev yapmış belediye meclis üyeleri ve mevcut belediye meclis üyeleri ile iftar programında bir araya geldi.

Loca Restoranda organize edilen iftar programında Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun yanı sıra Ticaret Odası Başkanı Atıf Kesim, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kemal Tatar, Belediye Meclis Üyesi Birkan Uyanık, Belediye Meclis Üyesi Emine Kuruoğlu Aydınlıoğlu, Belediye Meclis Üyesi Pelin Turna Güven, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Hatinoğlu, Belediye Meclis Üyesi Cafer Gerdan, Belediye Meclis Üyesi Ender Kocaman, Belediye Meclis Üyesi Murat Koparmal, Belediye Meclis Üyesi Recai Özdemir ve geçmiş dönemlerde görev yapmış belediye meclis üyeleri yer aldı.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen iftar programda davetlilerle tek tek ilgilenen Başkan Kurdoğlu, teşrifleri için tüm katılımcılara teşekkür ederek Ramazan Bayramlarını şimdiden tebrik etti.