“Enfes Ev Yemekleri” İşletmesinin Açılışı Yapıldı

Arhavi’de yeni açılan iş yerlerine bir yenisi daha eklendi. Gıda sektöründe “Enfes Ev Yemekleri” adıyla açılan yeni iş yeri için açılış töreni düzenlendi. Musazade Mah. Şehit Er. Barış Öztür Caddesi (PTT Arkası) üzerinde hizmete giren iş yerinin açılış kurdelesini Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu kesti. Açılış Törenine CHP İlçe Başkan Vekili Osman Akgüner, MHP İlçe Başkanı Adil Hatinoğlu, Belediye Meclis üyeleri Birkan Uyanık, Cafer Gerdan, Ender Kocaman, Murat Koparmal, Recai Özdemir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Tosun, ilçe esnafı ve vatandaşlar katıldı.

Açılış töreninde konuşma yapan Başkan Kurdoğlu, yeni açılan iş yerinin Arhavi halkına ve işletme sahibi Yücel Bozkurt’a hayırlı uğurlu olmasını diledi. Açılış seremonisinin ardından topluca iş yeri gezildi. Özel ikramların sunulduğu açılış, tebriklerin kabulünün ardından yapılan sıcak sohbetlerle devam etti. İşletme sahipleri kendileri için önemli bir gün olan bu günde açılışa gelen bütün konuklarına teşekkürlerini ilettiler.