Ekrem İmamoğlu Arhavi’de Yoğun Bir İlgiyle Karşılandı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Doğu Karadeniz’e gerçekleştirdiği Bayram ziyaretleri kapsamında ilçemiz Arhavi’ye uğradı. İmamoğlu’nu Arhavi Gösteri Merkezinde yoğun bir kalabalık karşıladı.

Bayram ziyareti için Doğu Karadeniz’de bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Arhavi’de ilçe halkıyla buluştu. Büyük bir sevgi gösterisiyle karşılanan İmamoğlu’nun ziyaretinde Artvin Milletvekili CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Uğur Bayraktutan da yer alırken, kafileyi Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, CHP Arhavi İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı, CHP ilçe teşkilatı,  İYİ Parti Arhavi İlçe Başkanı Faik Birol Atabek, Artvin İl Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir, Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar karşıladı.

Ekrem İmamoğlu’nun Arhavi Gösteri Merkezi’nde halka hitabı öncesi, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu ve Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan tarafından konuşmalar gerçekleştirildi. Başkan Kurdoğlu yaptığı konuşmada Ekrem İmamoğlu’nu ilçemizde ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, özellikle yaşanan sel felaketinde ilçemize yaptığı yardım ve desteklerden ötürü kendilerine bir kez daha teşekkürlerini ifade etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Arhavi’de bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her daim hemşerilerinin desteğini hissettiğini, bölge halkının yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.