Doğa Çiftlik Evi’nin Açılışı Yapıldı

Arhavi’de gıda sektöründe yeni bir işletme daha hizmete girdi. “Doğa Çiftlik Evi” adıyla hizmet verecek olan iş yerinin açılış kurdelesini Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu kesti.

İnönü bulvarı üzerinde şarküteri ve yöresel lezzetler alanında hizmet verecek iş yeri için düzenlenen açılış programına başkan Kurdoğlu’nun yanı sıra CHP Arhavi İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı, çevre esnafı ve vatandaşlar da katıldı. Başkan Kurdoğlu açılışta yaptığı konuşmada girişimlerinden dolayı iş yeri sahiplerini tebrik ederek, iş yerinin Arhavi halkına ve işletme sahibine hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Açılış seremonisinin ardından topluca iş yeri gezildi. Özel ikramların sunulduğu açılış, tebriklerin kabulünün ardından yapılan sıcak sohbetlerle devam etti. İşletme sahipleri kendileri için önemli bir gün olan bu günde açılışa gelen bütün konuklarına teşekkürlerini ilettiler.