DKBB Encümen Toplantısı Arhavi’de Yapıldı

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Encümen toplantısı 1 Şubat 2022 salı günü Arhavi Belediyesi Başkanlık Makamında birlik başkanı ve encümen üyelerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Encümen Toplantısına Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı ve Birlik Başkanı Murat Zorluoğlu, Birlik Genel Sekreteri Mehmet Şentürk, Encümen Üye Belediye Başkanları Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci,  Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Arsin Belediye Başkanı M. Sait Gürsoy ve İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete katıldı.

Birlik Genel Sekreteri Mehmet Şentürk tarafından gündemde yer alan konular hakkında sırasıyla bilgiler verildi. Toplantı gündeminde yer alan maddeler görüşülerek karara bağlandı.

Resmi gündem maddelerinin görüşülmesinden sonra katılımcılar bir süre sohbet etti. Ardından toplantıya ev sahipliği yapan Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu ve encümen üyeleri günün anısına karşılıklı hediye takdiminde bulundular.