Dindar Büfe İşletmesinin Açılışı Yapıldı

İlçemiz Arhavi’de yeni bir işyeri daha hizmete girdi. İlçe terminali yanında hizmet verecek olan işletmenin açılışını Arhavi Belediye Başkan Vekili Birkan Uyanık gerçekleştirdi.

Musazade Mahallesi, Nurettin Çarmıklı Caddesi üzerinde hizmete giren iş yeri için düzenlenen açılış programına Arhavi Belediye Başkan Vekili Birkan Uyanık’ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Nail Köseoğlu, CHP Arhavi İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı, çevre esnafı ve vatandaşlar katıldı.

Arhavi Belediye Başkan Vekili Birkan Uyanık işletme sahibi Doğukan Dindar’ı girişimlerinden dolayı tebrik ederek işyerinin kendileri ve ilçemiz için hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından topluca iş yeri gezildi. İşletme sahibi Doğukan Dindar başta Arhavi Belediye Başkan Vekili Birkan Uyanık olmak üzere açılışa gelen bütün konuklarına teşekkür etti.