“Çiçek Atölyesi” İşletmesinin Açılışını Başkan Kurdoğlu Gerçekleştirdi

Arhavi’de yeni bir işyeri daha hizmete girdi. Çiçekçilik sektöründe “Çiçek Atölyesi” adı altında hizmet verecek olan işletmesinin açılışını Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu yaptı.

Musazade Mahallesi, İnönü Bulvarı Ankara Pasajı üzerinde hizmete giren iş yeri için düzenlenen açılış programına Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun yanı sıra, Cumhuriyet Halk Partisi Arhavi İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı, siyasi parti temsilcileri, çevre esnafı ve vatandaşlar katıldı.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu işletme sahipleri Zeynep Kübra Bülbül ve Utkucan Şahin’i girişimlerinden dolayı tebrik ederek işyerinin kendileri ve ilçemiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından topluca iş yeri gezildi. Açılış, tebriklerin kabulünün ardından yapılan sıcak sohbetlerle devam etti. İşletme sahipleri başta Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu olmak üzere açılışa gelen bütün konuklarına teşriflerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.