CHP Parti Meclisi Üyesi Sevgi Kılıç’tan Başkan Kurdoğlu’na Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Sevgi Kılıç ilçemizi ziyaret ederek,  Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu ile bir araya geldi.

Belediye başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Parti Meclisi Üyesi Sevgi Kılıç’ın yanı sıra İstanbul Şişli Belediyesi halkla ilişkiler müdürü hemşerimiz Tolga Özçakmak’da yer aldı.

Ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken özellikle çay üreticilerimizin sorunlar ele alındı. Bu kapsamda başkanlık makamında gerçekleşen ziyaretin ardından çay alım yerleri ziyaret edilerek burada çay üreticileriyle bir araya gelindi.

Üreticilerimizin sorunları dinlenerek, özellikle kamu ve özel sektör arasındaki yaş çay alım fiyat dengesizliği ve kontenjan sorunları ele alındı.