CHP Kadın Kollarından Arhavi Belediyesine Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi kadın kolları genel başkan yardımcısı Nejla Kaçan ve beraberindekiler Arhavi belediyesini ziyaret ederek Arhavi Belediye Başkan Vekili Mustafa Kemal Tatar ile bir araya geldiler.

Ziyarette CHP kadın kolları genel başkan yardımcısı Nejla Kaçan ile birlikte CHP Artvin kadın kolları başkanı Ayşe Yavuz Dinç, CHP Arhavi kadın kolları başkanı Selma Kekeva, CHP il genel meclis üyesi Adem Pişmişoğlu ve CHP Arhavi ilçe başkan vekili Osman Akgüner de yer aldı.

Konuklarını başkanlık makamında ağırlayan Belediye Başkan Vekili Mustafa Kemal Tatar, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyaret sonunda başkan vekili Tatar, CHP kadın kolları genel başkan yardımcısı Nejla Kaçan’a günün anısına ilçemizi temsilen hediye takdiminde bulundu. Ziyaret toplu çekinilen fotoğraflarla son buldu.